keukenkast op maat

Werkwijze

Bij Atelier Compleet is onze werkwijze gebaseerd op samenwerking, vakmanschap en punctualiteit. We luisteren naar jouw behoeften, zetten onze experts aan het werk en leveren tijdig kwaliteitsmaatwerk.

Van schets naar realisatie

Bij Atelier Compleet brengen we elk project tot leven, ongeacht de omvang, complexiteit, of eenvoud. Elk detail wordt nauwgezet uitgetekend in Korpus van Vlecad. Deze gedetailleerde plannen vormen de blauwdruk voor wat uiteindelijk een prachtig stuk maatwerk wordt. Hier zie je de naadloze overgang van de technische tekening naar het daadwerkelijke project, geplaatst door één van onze trouwe klanten. Onze Korpus tekeningen stellen ons in staat om precisie en vakmanschap te garanderen in elke fase van het proces.

  • Lage kans op fouten of miscommunicatie.

  • Controle op technische haalbaarheid.

  • Complete stuklijst inclusief alle accessoires.

  • Maatwerk door en voor professionals.

Hoe gaan we te werk?

01

Prijscalculatie

Heel eenvoudig… of je berekent zelf jouw prijs met onze prijscalculator, waardoor je korter op de bal kan spelen en samen met jouw klant zaken kan aanpassen. Ofwel rekenen wij jouw project voor jou uit, dit uiteraard altijd zo snel als mogelijk en rekening houdend met jouw deadline.

02

Voorbereiding

Na ontvangst van jouw akkoord, gaan we in productie. Maar dit doen we niet zomaar. Elk project wordt door onze technische tekenaars opnieuw uitgetekend in Korpus van het Belgische softwarbedrijf Vlecad. Veel minder kans op fouten, dubbele controle en in de productie veel duidelijker.

03

Productie

Nadat de tekeningen doorgestuurd zijn naar het atelier gaan onze schrijnwerkers, met jaren ervaring, aan de slag om jouw project te produceren. De jarenlange ervaring van onze ateliermedewerkers en ons nieuw atelier zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst gebeurt en dit tegen de afgesproken deadline.

04

Afhaling of levering

Je kan jouw project zelf komen afhalen in ons atelier te Sint-Pieters-Leeuw maar we kunnen ook perfect de levering voorzien.

op maat gemaakte kast
maatkasten op maat
kast inkomhal

Vragen? Op zoek naar meer info?

Twijfel niet langer! Laat ons weten hoe we je het best kunnen contacteren. Dit kan via een bezoek aan ons atelier, een bezoek bij jou op het bedrijf, telefonisch of via een videocall.