BERGING & GARAGE

De bering of garage, meestal de ruimte waar jouw klant wil besparen maar meteen ook de plaats waar vaak het meeste denkwerk aan te pas komt. Denk maar aan technieken (ventilatie, collectoren,…) en apparaten (wasmachine, droogkast, oplaadbare stofzuiger,…).
Bij Atelier Compleet helpen je om zo kosten efficiënt mogelijk te kunnen plaatsen, dit zonder in te boeten aan kwaliteit of duurzaamheid.

berging en garage op maat

Eigen calculatietool

Bereken snel (en zelf) met onze eigen calculatietool.

Snelle doorlooptijd

We houden de leveringstermijn zo kort mogelijk conform de vooraf afgesproken deadline.

Gepersonaliseerde labels

De etiketten op de stukken worden voorzien van jouw bedrijfslogo. Nergens een verwijzing naar Atelier Compleet.

Service en opvolging

We houden je op de hoogte bij elke fase van het productieproces.

100% maatwerk

Geen standaardmaten, vaste kleurenkaarten of standaardmaterialen. Enkel 100% Belgisch maatwerk!

MOGELIJKHEDEN

Een berging kan volledig ‘high end’ ingericht worden maar vaak volstaan bijvoorbeeld leggers op stellijsten met daarvoor een wand met fronten op een kader.
Het werkblad in dubbel opgelijmde melamine (prijsvoordeliger) of net in super duurzame HPL? Neem contact en we overlopen graag de mogelijkheden met jou.

  • High end of budgetvriendelijk.

  • 100% maatwerk.

  • Rondom afgeboorde legvlakken.

  • Sokkelpoten, multiplex sokkel, Rafix systeem,…

stockage maatkasten berging en garage
kasten berging op maat

VOORDELEN

Je kan de berging zo efficiënt mogelijk ontwerpen en plaatsen, wij zorgen voor al de rest.
Collectoren, ventilatie units, wasmachine, droogkast,… Op basis van jouw plan zorgen wij ervoor dat we hier, vanuit atelier, rekening mee houden zodat de plaatsing werkelijk kinderspel wordt.

  • Budgetvriendelijk of high end.

  • Elke soort van ‘kastenopbouw’.

  • Inclusief alle toebehoren.

  • Alle uitsparingen vanuit atelier.

berging kasten op maat
maatkasten berging en garage

Hoe gaan we te werk?

Om alles zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken hebben we onze werkwijze tot in het detail gefinetuned. Goede afspraken maken goede vrienden en daar gaan we voor.

01

Prijscalculatie

Heel eenvoudig… of je berekent zelf jouw prijs met onze prijscalculator, waardoor je korter op de bal kan spelen en samen met jouw klant zaken kan aanpassen. Ofwel rekenen wij jouw project voor jou uit, dit uiteraard altijd zo snel als mogelijk en rekening houdend met jouw deadline.

02

Voorbereiding

Na ontvangst van jouw akkoord, gaan we in productie. Maar dit doen we niet zomaar. Elk project wordt door onze technische tekenaars opnieuw uitgetekend in Korpus van het Belgische softwarbedrijf Vlecad. Veel minder kans op fouten, dubbele controle en in de productie veel duidelijker.

03

Productie

Nadat de tekeningen doorgestuurd zijn naar het atelier gaan onze schrijnwerkers, met jaren ervaring, aan de slag om jouw project te produceren. De jarenlange ervaring van onze ateliermedewerkers en ons nieuw atelier zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst gebeurt en dit tegen de afgesproken deadline.

04

Afhaling of levering

Je kan jouw project zelf komen afhalen in ons atelier te Sint-Pieters-Leeuw maar we kunnen ook perfect de levering voorzien.

led verlichting dressing
inkomhal kast op maat
schrijnwerker maatwerk

Vragen? Op zoek naar info?

Twijfel niet langer! Laat ons weten hoe we je het best kunnen contacteren. Dit kan via een bezoek aan ons atelier, een bezoek bij jou op het bedrijf, telefonisch of via een videocall.