BUREAU

Of het nu gaat om een home office, een zakelijk kantoor of zelfs een volledige inrichting, bij Atelier Compleet nemen wij de productie uit handen. Zo kun jij je volledig concentreren op het ontwerp, de projectopvolging en de plaatsing, zonder zorgen over de fabricatie.

op maat gemaakt bureau

Eigen calculatietool

Bereken snel (en zelf) met onze eigen calculatietool.

Snelle doorlooptijd

We houden de leveringstermijn zo kort mogelijk conform de vooraf afgesproken deadline.

Gepersonaliseerde labels

De etiketten op de stukken worden voorzien van jouw bedrijfslogo. Nergens een verwijzing naar Atelier Compleet.

Service en opvolging

We houden je op de hoogte bij elke fase van het productieproces.

100% maatwerk

Geen standaardmaten, vaste kleurenkaarten of standaardmaterialen. Enkel 100% Belgisch maatwerk!

MOGELIJKHEDEN

Het begrip ‘bureau’ kent diverse interpretaties. Atelier Compleet heeft de mogelijkheid om je een volledig gevarieerd scala aan ‘bureau’-oplossingen te bieden. Of je nu interesse hebt in enkel een bureaublad om op jouw eigen geproduceerde kasten te plaatsen, of een complete bureau-inrichting inclusief kasten, bureaublad, zwevende leggers en zelfs optionele ledverlichting. Onze kracht ligt in onze flexibiliteit, waardoor we aan al jouw wensen kunnen voldoen.

  • Volledige bureau inrichting of delen ervan.

  • Breed gamma aan materialen (HPL, fineer, massief,…).

  • Levering van alle accessoires (hangmapramen, kabeldoorvoeren, ledverlichting,…).

  • Plaatsing is plug and play.

bureaublad op maat
kast op maat laten maken

VOORDELEN

Bij Atelier Compleet kan je de volledige productie van de bureau-inrichting aan ons overlaten. Je hoeft dus niet op zoek naar afzonderlijke leveranciers voor kasten, werkbladen, beslag, ledverlichting en meer. Bij ons wordt alles als compleet geheel geleverd, zodat jij je alleen hoeft te concentreren op het plaatsen van de meegeleverde materialen.

  • Alles perfect op elkaar afgestemd of uitgelijnd.

  • Alle mogelijke materialen (melamine, HPL, fineer,…).

  • Inclusief alle accessoires.

  • Alle mogelijke verbindingen (koud, verstek, met terug liggende accentvoeg,…).

bureau laten maken
bureau op maat laten maken
houten bureaublad op maat

Hoe gaan we te werk?

Om alles zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken hebben we onze werkwijze tot in het detail gefinetuned. Goede afspraken maken goede vrienden en daar gaan we voor.

01

Prijscalculatie

Heel eenvoudig… of je berekent zelf jouw prijs met onze prijscalculator, waardoor je korter op de bal kan spelen en samen met jouw klant zaken kan aanpassen. Ofwel rekenen wij jouw project voor jou uit, dit uiteraard altijd zo snel als mogelijk en rekening houdend met jouw deadline.

02

Voorbereiding

Na ontvangst van jouw akkoord, gaan we in productie. Maar dit doen we niet zomaar. Elk project wordt door onze technische tekenaars opnieuw uitgetekend in Korpus van het Belgische softwarbedrijf Vlecad. Veel minder kans op fouten, dubbele controle en in de productie veel duidelijker.

03

Productie

Nadat de tekeningen doorgestuurd zijn naar het atelier gaan onze schrijnwerkers, met jaren ervaring, aan de slag om jouw project te produceren. De jarenlange ervaring van onze ateliermedewerkers en ons nieuw atelier zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst gebeurt en dit tegen de afgesproken deadline.

04

Afhaling of levering

Je kan jouw project zelf komen afhalen in ons atelier te Sint-Pieters-Leeuw maar we kunnen ook perfect de levering voorzien.

led verlichting dressing
inkomhal kast op maat
schrijnwerker maatwerk

Vragen? Op zoek naar info?

Twijfel niet langer! Laat ons weten hoe we je het best kunnen contacteren. Dit kan via een bezoek aan ons atelier, een bezoek bij jou op het bedrijf, telefonisch of via een videocall.