Wie is Atelier Compleet?

Bij Atelier Compleet brengen we een krachtige mix van experts samen, elk met minstens 15 jaar ervaring in hun vakgebied. Onze inhouse samenwerking is perfect uitgebalanceerd: een doorgewinterde atelierexpert, een monteur die zijn kennis implementeert in het atelier, een administratieve duizendpoot die zorgt dat alle administratie vlot verloopt en een organisator die gebeten is door efficiënte en helder uitgeschreven werkwijzen.
Vul dit team aan met een technisch tekenaar, die kan rusten op jaren ervaring en enkele toppers in het atelier en je krijgt Atelier Compleet. Jouw betrouwbare partner voor jouw interieurprojecten.

225+

Met succes opgeleverde projecten per jaar

800+ m²

Volledig ingericht atelier

atelier schrijnwerkerij

Eigen calculatietool

Bereken snel (en zelf) met onze eigen calculatietool.

Snelle doorlooptijd

We houden de leveringstermijn zo kort mogelijk conform de vooraf afgesproken deadline.

Gepersonaliseerde labels

De etiketten op de stukken worden voorzien van jouw bedrijfslogo. Nergens een verwijzing naar Atelier Compleet.

Service en opvolging

We houden je op de hoogte bij elke fase van het productieproces.

100% maatwerk

Geen standaardmaten, vaste kleurenkaarten of standaardmaterialen. Enkel 100% Belgisch maatwerk!

Join the team?

Hoewel we sterk inzetten op automatisering, zoals onze gloednieuwe nesting CNC van Biesse aantoont, blijven we speuren naar buitengewone talenten. Als jij wil aansluiten bij ons enthousiaste team van vakmensen, neem dan direct contact met ons op. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Team

Bij Atelier Compleet bundelen we de krachten van topexperts, elk meester in hun eigen vakgebied. Samen vormen zij een unieke eenheid die we ‘Atelier Compleet’ noemen.

Bjorn

Bjorn

Co-Founder

Al van jongs af aan is Bjorn gepassioneerd door alles wat met hout en bouw te maken heeft. Dit in combinatie met zijn sterke interesse in machines en tekensoftware maakt van hem dé perfecte ‘chef van den atelier’. Hij zorgt ervoor, samen met ons topteam, dat jouw project volgens de regels van de kunst en dit binnen de vooraf afgesproken leveringstermijn afgewerkt wordt.

Jonathan

Jonathan

Co-Founder

Hij is onze rots in de branding, een échte problem solver pur sang! Net als Bjorn is hij, extreem gepassioneerd door hout, bouw, technieken, dingen maken die eigenlijk niet te maken zijn, lopende procedures aanpassen,… Alles dus om het eindresultaat top te maken. Maar bovenal is Jonathan een échte top monteur die zijn jarenlange ervaring nu maximaal inzet in het atelier. Door hem wordt alles gemaakt zodat het ook nog eens makkelijk kan geplaatst worden.

Kim Co-Founder

Kim

Co-Founder

Haar jarenlange ervaring ondersteunt ons in alles wat met administratie te maken heeft.
Zij ziet er nauw op toe dat op administratief vlak, en dit is héél wat, alles in goede banen geleid wordt. Zij zorgt ervoor dat ieder kan doen waar hij of zij goed in is. Wat een droomscenario!

Bram

Bram

Co-Founder

Organisatie, optimalisatie en structuur zijn zaken die misschien wel het beste bij hem passen.
Hij is het commerciële aanspreekpunt van Atelier Compleet. Maar buiten dat ontfermt hij zich over de ontwikkeling van onze calculatietool, herbekijkt hij lopende procedures en schaaft bij waar nodig. Samen met Sammy zorgt hij ervoor dat we het overzicht op onze planning behouden.

Sammy Technisch tekenaar

Sammy

Technisch tekenaar (en veel meer)

Sammy is de technische tekenaar van Atelier Compleet, maar eigenlijk ook veel meer dan dat.
Hij verwerkt élk project in Vlecad en zorgt dat de aansturing van de machines vlekkeloos verloopt. Details zijn voor hem écht geen details. Hij zorgt ervoor dat onze klanten zorgeloos het project kunnen plaatsen én dat er op de werf zo min mogelijk fouten kunnen gebeuren. Hierin gaat hij ver, héél ver. Wist je dat élk accessoire (garderobestangen, kledingliften,…) voorgeboord wordt vanop de CNC? Vergissen is dus niet meer mogelijk. Maar buiten dat zorgt hij, samen met Bram, dat onze planning netjes op schema blijft en dat elke bestelling compleet afgehaald of geleverd wordt. Een andere ‘hobby’ van hem is zaken uittesten, bekijken of iets efficiënter en/of makkelijker kan. Zijn jarenlange ervaring helpt hem hierbij.

Deel uitmaken van ons team?