TV-MEUBEL

Ben je op zoek naar een leverancier voor een op maat gemaakt TV-meubel dat volledig aansluit bij jouw wensen? Of het nu gaat om een bescheiden vrijstaand TV-meubel of een complete wand met geïntegreerde haard, wij staan voor je klaar om jouw project te realiseren. En dit zonder enige beperking in vormgeving, materialenpallet of kleurenkaart.

tv meubel op maat hout

Eigen calculatietool

Bereken snel (en zelf) met onze eigen calculatietool.

Snelle doorlooptijd

We houden de leveringstermijn zo kort mogelijk conform de vooraf afgesproken deadline.

Gepersonaliseerde labels

De etiketten op de stukken worden voorzien van jouw bedrijfslogo. Nergens een verwijzing naar Atelier Compleet.

Service en opvolging

We houden je op de hoogte bij elke fase van het productieproces.

100% maatwerk

Geen standaardmaten, vaste kleurenkaarten of standaardmaterialen. Enkel 100% Belgisch maatwerk!

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden voor een TV-Meubel op maat zijn werkelijk onbeperkt. Je kan dus jouw creatieve kant de vrije loop laten. Wij ontzorgen je wel met de productie van jouw wildste idee.

  • Staand, hangend of ingewerkt TV-Meubel

  • Symmetrische of assymetrische vormgeving.

  • Lades, binnenlades, valdeur, klepdeur, inschuivend front,…

  • Melamine, (anti-fingerprint) HPL, fineer, lakwerk,…

tv meubel op maat laten maken
tv wandmeubel op maat

VOORDELEN

Niets zo vervelend als je aan ‘regels’ van een leverancier te moeten houden. Hier doen we dus niet aan mee. Bij ons kan je werkelijk alles op jouw maat laten maken. Gaande van élk beslag tot élk materiaal dat op de markt verkrijgbaar is. En uiteraard volledig aangepast naar jouw ontwerp.

  • Alle beslagen zijn mogelijk.

  • Doorlopende texturen of houtnerven over de fronten.

  • Vrij in vormgeving en ontwerp.

  • Volledig technisch uitgetekend.

meubel op maat
tv kast op maat
tv meubel op maat

Hoe gaan we te werk?

Om alles zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken hebben we onze werkwijze tot in het detail gefinetuned. Goede afspraken maken goede vrienden en daar gaan we voor.

01

Prijscalculatie

Heel eenvoudig… of je berekent zelf jouw prijs met onze prijscalculator, waardoor je korter op de bal kan spelen en samen met jouw klant zaken kan aanpassen. Ofwel rekenen wij jouw project voor jou uit, dit uiteraard altijd zo snel als mogelijk en rekening houdend met jouw deadline.

02

Voorbereiding

Na ontvangst van jouw akkoord, gaan we in productie. Maar dit doen we niet zomaar. Elk project wordt door onze technische tekenaars opnieuw uitgetekend in Korpus van het Belgische softwarbedrijf Vlecad. Veel minder kans op fouten, dubbele controle en in de productie veel duidelijker.

03

Productie

Nadat de tekeningen doorgestuurd zijn naar het atelier gaan onze schrijnwerkers, met jaren ervaring, aan de slag om jouw project te produceren. De jarenlange ervaring van onze ateliermedewerkers en ons nieuw atelier zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst gebeurt en dit tegen de afgesproken deadline.

04

Afhaling of levering

Je kan jouw project zelf komen afhalen in ons atelier te Sint-Pieters-Leeuw maar we kunnen ook perfect de levering voorzien.

led verlichting dressing
inkomhal kast op maat
schrijnwerker maatwerk

Vragen? Op zoek naar info?

Twijfel niet langer! Laat ons weten hoe we je het best kunnen contacteren. Dit kan via een bezoek aan ons atelier, een bezoek bij jou op het bedrijf, telefonisch of via een videocall.