Spontane sollicitatie

  • Groot Bijgaarden Straat 160, 1620 Sint-Pieters-Leeuw
  • 40 uur

Bij Atelier Compleet waarderen we initiatief en nieuwsgierigheid. Daarom nodigen we altijd gemotiveerde en creatieve personen uit om spontaan te solliciteren. Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch en innovatief team? Ben jij de persoon die we nodig hebben, maar we nog niet weten? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als onderdeel van Atelier Compleet kan jouw rol veelzijdig en dynamisch zijn, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. Misschien ben je bezig met het bedienen van onze CNC-machine, het aanbrengen van kantenbanden op onze projecten, het monteren van meubels, of zelfs meegaan op plaatsing. Jouw dagen kunnen gevuld zijn met creatieve uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Wat bieden we je?

Bij Atelier Compleet bieden we een stimulerende werkomgeving waar je jouw passie en creativiteit volledig kan inzetten. We beloven een competitief salarispakket, continue mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, en een ondersteunend team dat je verwelkomt als familie.

Wie zoeken we?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gedreven mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Belangrijke kenmerken zijn:

  • Je hebt een passie voor ambacht en creativiteit.
  • Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken.
  • Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent bereid om te leren en jezelf voortdurend te ontwikkelen.

Als jij gelooft dat je een toegevoegde waarde bent voor Atelier Compleet, horen we graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij denkt een goede aanvulling op ons team te zijn.

Ik ben geïnteresseerd!

Ik ben geïnteresseerd in de job van Spontane sollicitatie. Waar kan ik solliciteren?

Deel deze vacature

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.